I år foregik det hos Merete og Ejner i deres dejlige have nær Mern, søndag den 7. august.

Det begyndte med en rundvisning i deres store frodige køkkenhave som er omkranset af revet stier, meget stilfulgt.

Vi skrev navn på løgene og puttede dem i en pose som Ejner havde lavet til lejligheden, poserne blev vejet og der blev skrevet vægt på poserne, så blev poserne med den laveste vægt åbnet først og de garvede hvidløgsdyrkere blev nævnt efter tur og til sidst var der kun mit løg tilbage, et Gazebo Grande, minus pose 136 g., utroligt! Første premie var en dåse Black Garlic, et hvidløg som er lavet ved langtids fermentering uden nogen form for konservering eller tilsætningstoffer.

Der var også premie til hvideste og rødeste hvidløg.

Premie for bedste ranke vandt Marianne med den flotte krans med lavendel.